مواد لازم:
یک قاشق غذاخوری شکر قنادی
تعدادی بری مختلف (میوه بدون هسته مانند تمشک، توت)
یک عدد پرتغال
ماست غلیظ طبیعی به میزان لازم
دو تا سه عدد انبه
چند عدد برگ ریحان
ساندی نوعی دسر بستنی است که از یک تکه بستنی که بر روی آن شربت یا سس ریخته شده تشکیل شده است. گاهی اوقات آجیل خرد شده، خامه زده شده یا میوه نیز بر روی آن قرار میدهند. در این ویدیو طرز تهیه ساندی انبه با ماست را فرا خواهید گرفت. استفاده از ماست به جای بستنی و همچنین انبه که سرشار از ویتامین سی است این دسر را بسیار سالم و مقوی ساخته است.