ته چین؛

طرز تهیه ساندی انبه

کد خبر: ۸۹۵۱۳۰
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۸ 30 April 2019
تعداد بازدید : 269
کد خبر: ۸۹۵۱۳۰
|
۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۸ 30 April 2019
|
3672 بازدید

مواد لازم:
یک قاشق غذاخوری شکر قنادی
تعدادی بری مختلف (میوه بدون هسته مانند تمشک، توت)
یک عدد پرتغال
ماست غلیظ طبیعی به میزان لازم
دو تا سه عدد انبه
چند عدد برگ ریحان

 

بازدید 3672
ساندی نوعی دسر بستنی است که از یک تکه بستنی که بر روی آن شربت یا سس ریخته شده تشکیل شده است. گاهی اوقات آجیل خرد شده، خامه زده شده یا میوه نیز بر روی آن قرار می‌دهند. در این ویدیو طرز تهیه ساندی انبه با ماست را فرا خواهید گرفت. استفاده از ماست به جای بستنی و همچنین انبه که سرشار از ویتامین سی است این دسر را بسیار سالم و مقوی ساخته است.
اشتراک گذاری