ته چین؛

طرز تهیه کاستارد با کرم کارامل

کد خبر: ۸۹۵۴۳۵
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 02 May 2019
تعداد بازدید : 1675
کد خبر: ۸۹۵۴۳۵
|
۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 02 May 2019
|
7434 بازدید

مواد لازم:
3 قاشق غذاخوری شکر
یک عدد تخم‌مرغ
دو قاشق غذاخوری شیر عسلی
دو قاشق غذاخوری شیر تغلیظ شده

 

بازدید 7434
کاستارد یکی از موادی است که از بهم زدن و حرارت دادن به زرده تخم مرغ و شیر یا خامه درست می‌شود. بسته به این‌که چه میزان در آن زرده تخم مرغ یا مواد غلیظ‌کننده بکار رفته‌ باشد، دارای غلظت‌های متفاوت است. کاستارد بیشتر به عنوان دسر یا مواد تشکیل‌دهنده سس دسر بکار می‌رود و در این‌ صورت حاوی شکر و وانیل است. همچنین به عنوان دسر در نان خامه‌ای، کرم کارامل، پودینگ ، پای و تارت استفاده ‌می‌شود. در این ویدیو طرز تهیه کاستارد با کرم کارامل را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری