ته چین؛

سه ترفند برای باز کردن در شیشه مربا و ترشی

کد خبر: ۸۹۵۶۵۰
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 02 May 2019
تعداد بازدید : 6134
کد خبر: ۸۹۵۶۵۰
|
۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 02 May 2019
|
21680 بازدید
بازدید 21680
مشکل باز کردن در شیشه‌های مربا یا ترشی راه حل‌های مختلفی دارد. گرفتن زیر آب داغ یا استفاده از کش از جمله این روش‌ها هستند. در این ویدیو می‌توانید با بهینه‌ترین روش‌های باز کردن در شیشه‌های سفت آشنا شوید.
اشتراک گذاری