ته چین؛

طرز تهیه برنج توپی با انبه

کد خبر: ۸۹۵۹۵۴
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۸ 04 May 2019
تعداد بازدید : 631
کد خبر: ۸۹۵۹۵۴
|
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۸ 04 May 2019
|
5939 بازدید

مواد لازم:
سه پیمانه برنج چسبناک شیرین خیس خورده
سه و سه چهارم پیمانه آب
سه عدد انبه
یک و یک چهارم پیمانه خامه نارگیل
چهار قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق چای‌خوری نمک

 

بازدید 5939
برنج چسبناک نوعی برنج آسیایی است که همان‌طور که از نام آن پیدا است پس از پخت دانه‌های آن به هم می‌چسبند در ژاپن از این نوع برنج برای درست کردن توپ برنجی یا رایس‌بال استفاده می‌شود. برای پر کردن رایس‌بال می‌توان از مواد مختلفی از جمله گوشت و سبزیجات استفاده کرد. در این ویدیو طرز تهیه توپ برنجی با پر کن انبه را بیاموزید.
اشتراک گذاری