ته چین؛

طرز تهیه دسر شاه بلوط

کد خبر: ۸۹۶۴۷۱
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۵ 05 May 2019
تعداد بازدید : 684
کد خبر: ۸۹۶۴۷۱
|
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۵ 05 May 2019
|
6706 بازدید

مواد لازم:
نهصد و هفت گرم شاه بلوط
سه پیمانه آب
یک چهارم پیمانه شکر
دو قاشق غذاخوری وانیل
سه پیمانه آب
دو عدد سفیده تخم‌مرغ
نصف پیمانه شکر
خمیر پوسته پای
خامه زده شده
شکر پودر شده

بازدید 6706
شاه‌بلوط یکی از میوه‌های سالم و مغذی است که به راحتی می‌توان آن را به یک دسر بسیار خوشمزه تبدیل کرد. در این ویدیو می‌توانید روش تبدیل شاه‌بلوط به یک دسر خوشمزه با استفاده از تخم‌مرغ را بیاموزید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟