ته چین؛

طرز تهیه رولت گوشت فیله گوسفندی

کد خبر: ۸۹۷۰۰۳
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 07 May 2019
تعداد بازدید : 5815
کد خبر: ۸۹۷۰۰۳
|
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 07 May 2019
|
15295 بازدید
بازدید 15295
رولت روشی از تهیه انواع غذا و شیرینی است که معمولاً مواد در میان یک ورق تهیه شده از مواد مختلف از خمیر یا گوشت ریخته می‌شود و سپس این ورق گرد می‌شود و پس از آماده شدن، این رولت برش می‌خورد. رولت گوشت «فیله / Tenderloin» گوسفندی یکی از لذیذترین رولت‌های گوشتی است که می‌توانید طعمش را تجربه کنید. طرز تهیه این غذای خوشمزه را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟