ته چین؛

طرز تهیه استیک آبادانی

کد خبر: ۸۹۷۲۶۸
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۸ 08 May 2019
تعداد بازدید : 303
کد خبر: ۸۹۷۲۶۸
|
۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۸ 08 May 2019
|
3382 بازدید
بازدید 3382
یکی از روش‌های نرم کردن گوشت، با استفاده از یخ است که البته روش آنچنان مرسومی نیست. نوعی از استیک تهیه و سرو می‌شود که گوشت آن با این روش نرم می‌شود و به استیک آبادانی مشهور است. طرز تهیه این استیک را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟