ته چین؛

دستور پخت املت میگو

کد خبر: ۸۹۷۳۳۳
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۹ 09 May 2019
تعداد بازدید : 656
کد خبر: ۸۹۷۳۳۳
|
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۹ 09 May 2019
|
5705 بازدید
بازدید 5705
املت خوراکی است که ماده اصلی آن تخم‌مرغ است. در روش مرسوم‌تر املت با گوجه فرنگی ترکیب و با مواد افزودنی دیگر، طعم‌های متفاوتی شکل می‌گیرد. با این حال املت‌های دیگری نظیر املت میگو وجود دارد که طرز تهیه آن را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟