ته چین؛

دستور پخت برنج توپی با مرغ طعم‌دار شده و سیراچا

کد خبر: ۸۹۷۳۴۲
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۹ 09 May 2019
تعداد بازدید : 854
کد خبر: ۸۹۷۳۴۲
|
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۹ 09 May 2019
|
6187 بازدید

مواد لازم:
دو پیمانه مرغ پخته شده
یک سوم پیمانه سس مایونز
یک چهارم پیمانه سس سیراچا (سس تند)
نصف پیمانه پیاز
چهار پیمانه پخته شده
دو قاشق غذاخوری سس سویا

بازدید 6187
در این غذا مرغ‌ها از پیش پخته شده با سس‌های مایونز و سیراچا طعم‌دار شده و سپس درون برنجی که به شکل تو خالی و گرد درآمده سرخ و سرو می‌شود. دستور پخت این غذا خوشمزه و جالب را در این ویدیو خواهید آموخت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟