مواد لازم:
یک لیتر شیر نارگیل
سیزده تا چهارده سانتیمتر رشتهها آگار آگار
یک پیمانه (250 میلیلیتر) آب
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
4 تا 5 عدد جک فروت رسیده
سه تا چهار قاشق غذاخوری شیره درخت افرا (در صورت نیاز)
توت فرنگی(اختیاری)
ژله شیری جک فروت یک دسر سرد خوب برای روزهای تابستانی است. این دسر به خوبی از میوههایی مانند جکُروت و توتفرنگی استفاده میکند و با استفاده از عامل ژلهکننده آگار آگار و شیر نارگیل یک دسر سالم نیز به شمار میرود. در صورتی که دسترسی به میوه جکفروت نداشته باشید هم میتوانید این دسر را با استفاده از وانیل یا سایر میوهها مانند انبه یا خربزه درست کنید.