ته چین؛

طرز تهیه سس انبه

کد خبر: ۸۹۸۳۳۳
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳ 12 May 2019
تعداد بازدید : 6401
کد خبر: ۸۹۸۳۳۳
|
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳ 12 May 2019
|
20372 بازدید

مواد لازم:

انبه پوست کنده: 400 گرم
برگ بو: 2 برگ
آب لیمو: دو قاشق غذاخوری
سیر: 8 حبه
تخم گشنیز: 2.5 قاشق غذاخوری
زیره سبز: 1.5 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
نمک دریایی: یک قاشق غذاخوری
جوز هندی: نصف یک جوز
سیاه دانه: دو قاشق غذاخوری
سرکه سفید:
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری

بازدید 20372
سس انبه یکی از سس‌های خوش طعم است که با برخی غذاها نظیر فلافل و سمبوسه در گذشته سرو می‌شد و در اصل یک نوع سس پاکستانی است. طرز تهیه این سس را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟