مواد لازم:
کیک گردویی
سفیده 2 تخممرغ
کمی نمک
یک سوم پیمانه (70گرم) شکر
دو سوم پیمانه(70گرم)گردو آسیاب شده
دو قاشق غذاخوری (20 گرم) آرد
لایه شکلاتی
صد و پنجاه گرم شکلات نیمه شیرین
سه قاشق غذاخوری (45میلیلیتر) خامه غلیظ همزده
لایه کارامل گردویی
دو سوم پیمانه(70گرم) گردو
دو عدد زرده تخممرغ
سه قاشق غذاخوری(45گرم) شکر
یک سوم پیمانه(70گرم شکر)
یک قاشق غذاخوری (15میلیلیتر آب)
پنج قاشق غذاخوری(70گرم) کره
موس ماسکارپونه
یک قاشق غذاخوری (10 گرم) ژلاتین
یک چهارم پیمانه (60 میلیلیتر) آب سرد
دو قاشق چایخوری(4گرم) قهوه فوری
پانصد گرم پنیر ماسکار (ماسکارپونه)
دو سوم پیمانه (80 گرم) شکر پودر شده
یک قاشق چایخوری (5گرم) وانیل
صیقل یا لعاب کارامل براق
یک قاشق غداخوری پودر ژلاتین
یک چهارم پیمانه(60میلیلیتر) آب سرد
دو قاشق غذاخوری (16گرم) نشاسته ذرت
یک قاشق غذاخوری (15 میلیلیتر) آّب
یک پیمانه (200 گرم) شکر
یک قاشق غذاخوری (15 میلیلیتر) آب لیمو یا آب
صد میلیلیتر آب
سه چهارم پیمانه(180گرم) خامه غلیظ همزده
نصف قاشق چایخوری (3گرم) نمک