ته چین؛

طرز تهیه کیک کارامل گردویی براق

کد خبر: ۸۹۸۸۲۰
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۵ 14 May 2019
تعداد بازدید : 2302
کد خبر: ۸۹۸۸۲۰
|
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۵ 14 May 2019
|
8579 بازدید

مواد لازم:
کیک گردویی
سفیده 2 تخم‌مرغ
کمی نمک
یک سوم پیمانه (70گرم) شکر
دو سوم پیمانه(70گرم)گردو آسیاب شده
دو قاشق غذاخوری (20 گرم) آرد
لایه شکلاتی
صد و پنجاه گرم شکلات نیمه شیرین
سه قاشق غذاخوری (45میلی‌لیتر) خامه غلیظ همزده
لایه کارامل گردویی
دو سوم پیمانه(70گرم) گردو
دو عدد زرده تخم‌مرغ
سه قاشق غذاخوری(45گرم) شکر
یک سوم پیمانه(70گرم شکر)
یک قاشق غذاخوری (15میلی‌لیتر آب)
پنج قاشق غذاخوری(70گرم) کره
موس ماسکارپونه
یک قاشق غذاخوری (10 گرم) ژلاتین
یک چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر) آب سرد
دو قاشق چای‌خوری(4گرم) قهوه فوری
پانصد گرم پنیر ماسکار (ماسکارپونه)
دو سوم پیمانه (80 گرم) شکر پودر شده
یک قاشق چای‌خوری (5گرم) وانیل
صیقل یا لعاب کارامل براق
یک قاشق غداخوری پودر ژلاتین
یک چهارم پیمانه(60میلی‌لیتر) آب سرد
دو قاشق غذاخوری (16گرم) نشاسته ذرت
یک قاشق غذاخوری (15 میلی‌لیتر) آّب
یک پیمانه (200 گرم) شکر
یک قاشق غذاخوری (15 میلی‌لیتر) آب لیمو یا آب
صد میلی‌لیتر آب
سه چهارم پیمانه(180گرم) خامه غلیظ همزده
نصف قاشق چای‌خوری (3گرم) نمک

بازدید 8579
کیک نه تنها دسری خوشمزه است بلکه در مراسم‌هایی مانند عروسی و تولد تبدیل به یک بخش نمادین نیز شده است. پیچیدگی و زیبایی ظاهری و طعم خاص آن به همان اندازه که نشان دهنده هنر و خلاقیت آشپزی است که آن را پخته است باعث رضایت و لذت افرادی که آن را می‌خورند نیز خواهد بود. در این ویدیو می‌توانید آموزش چنین کیکی را بیاموزید. این کیک از سه لایه متفاوت تشکیل شده است و در نهایت روش درست کردن گل شکلاتی برای تزئین نهایی آن نیز آموزش داده می‌شود.
اشتراک گذاری