ته چین؛

دستور پخت پاستای نخود با سس کانفیت گوجه گیلاسی

کد خبر: ۸۹۸۸۵۶
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۹ 14 May 2019
تعداد بازدید : 586
کد خبر: ۸۹۸۸۵۶
|
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۹ 14 May 2019
|
7136 بازدید
بازدید 7136
پاستای نخود که با آرد نخود درست می‌شود، پاستایی بسیار لذیذ و در عین حال یکی از مغذی‌ترین انواع پاستا است زیرا حاوی مقادیر بسیار بالایی پروتئین و فیبر است. کُنفی یا کانفیت یک نام عمومی است که به تمام غذاهایی گفته می‌شود که در شکر کارامل شده یا روغن داغ (که دمایش به بیش از ۸۵°C تجاوز نمی‌کند) سرخ شده باشند. کانفیت به معنی آماده‌شده است که فرانسه یکی از قدیمی‌ترین راه‌های نگه‌داری غذا است. با نگه‌داری کانفیت در مکانی خنک و تاریک، می‌توان آن را تا چندین ماه سالم نگه ‌داشت. در این ویدیو دستور پخت پاستای نخود با سس کانفیت گوجه گیلاسی را فرا خواهید گرفت. مواد لازم: 226 گرم پاستای نخود 2 حبه سیر یک دسته کوچک ریحان کمی پنیر پارمزان(به مقدار دلخواه) مواد لازم برای سس کانفیت: 1350 گرم گوجه گیلاسی سه چهارم پیمانه روغن زیتون یک و نصف قاشق چای‌خوری نمک بدون ید یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه ده حبه سیر خرد شده 8 برگ آوریشن بزرگ *برای تهیه سس تنها کافیست مواد بالا را در یک ظرف پخت ریخته و آن‌ها را با هم مخلوط کنید سپس آن‌ها را در فری از پیش گرم شده با دمای 135 درجه بریان کنید. پس از این کار برگ‌های آویشن را دور ریخته و گوجه را در روغن در ظرفی بدون هوا نگهداری کنید.
اشتراک گذاری