پاستای نخود که با آرد نخود درست میشود، پاستایی بسیار لذیذ و در عین حال یکی از مغذیترین انواع پاستا است زیرا حاوی مقادیر بسیار بالایی پروتئین و فیبر است. کُنفی یا کانفیت یک نام عمومی است که به تمام غذاهایی گفته میشود که در شکر کارامل شده یا روغن داغ (که دمایش به بیش از ۸۵°C تجاوز نمیکند) سرخ شده باشند. کانفیت به معنی آمادهشده است که فرانسه یکی از قدیمیترین راههای نگهداری غذا است. با نگهداری کانفیت در مکانی خنک و تاریک، میتوان آن را تا چندین ماه سالم نگه داشت. در این ویدیو دستور پخت پاستای نخود با سس کانفیت گوجه گیلاسی را فرا خواهید گرفت.
مواد لازم:
226 گرم پاستای نخود
2 حبه سیر
یک دسته کوچک ریحان
کمی پنیر پارمزان(به مقدار دلخواه)
مواد لازم برای سس کانفیت:
1350 گرم گوجه گیلاسی
سه چهارم پیمانه روغن زیتون
یک و نصف قاشق چایخوری نمک بدون ید
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
ده حبه سیر خرد شده
8 برگ آوریشن بزرگ
*برای تهیه سس تنها کافیست مواد بالا را در یک ظرف پخت ریخته و آنها را با هم مخلوط کنید سپس آنها را در فری از پیش گرم شده با دمای 135 درجه بریان کنید. پس از این کار برگهای آویشن را دور ریخته و گوجه را در روغن در ظرفی بدون هوا نگهداری کنید.