ته چین؛

طرز تهیه املت رستورانی

کد خبر: ۸۹۹۰۷۰
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۳ 15 May 2019
تعداد بازدید : 12378
کد خبر: ۸۹۹۰۷۰
|
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۳ 15 May 2019
|
22478 بازدید
بازدید 22478
املت یکی از غذاهایی است که ماده پایه آن تخم مرغ است. پیش از چندین نوع املت را در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون وقت تهیه املت رستورانیی با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای است.
اشتراک گذاری