ته چین؛

روش انتخاب روغن مناسب برای آشپزی

کد خبر: ۸۹۹۹۴۲
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۸ 19 May 2019
تعداد بازدید : 970
کد خبر: ۸۹۹۹۴۲
|
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۸ 19 May 2019
|
5034 بازدید
بازدید 5034
روغن کاجیره، کره، روغن زیتون تصفیه شده، روغن بادام زمینی، روغن کتان، روغن آوُکادو، روغن نارگیل، روغن زیتون فوق بکر و... با وجود این همه روغن موجود در بازار، خریدن و استفاده از روغن مناسب برای کارهای مناسب می‌تواند بسیار سخت، دشوار و گیج کننده باشد. این که کدام روغن‌ها برای دمای پایین و متوسط مناسب هستند و کدام یک برای دمای بالا، این که برای چه کارهایی باید از روغن‌ها استفاده کرد و چگونه و تحت چه شرایطی و کجا باید روغن‌ها را در خانه نگه‌داری کرد، این‌ها همه سوالاتی هستند که در این ویدیو پاسخ‌شان را خواهید یافت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟