ته چین؛

طرز تهیه دسر پاناکوتا و ترفندهای کار با ژلاتین

کد خبر: ۹۰۰۱۵۸
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۴ 20 May 2019
تعداد بازدید : 10766
کد خبر: ۹۰۰۱۵۸
|
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۴ 20 May 2019
|
25659 بازدید

مواد لازم:
دو قاشق چای‌خوری پودر ژلاتین
3 قاشق غذاخوری(برای خیس کردن ژلاتین)
یک و نصف پیمانه خامه غلیظ و پر چرب
یک چهارم پیمانه و دو قاشق غذاخوری شکر
نصف پیمانه شیر کامل
کمی وانیل

بازدید 25659
ژلاتین ماده جامد، نیمه شفاف، بی‌رنگ، ترد و بی‌مزه است که از کلاژن درون پوست و استخوان جانوران به‌دست می‌آید. و از آن به عنوان عامل ژله‌ای کننده در غذاها و دسترهای مختلف استفاده می‌شود. هرچند برای درست کردن خود ژله بسته‌های آماده با طعم‌های مختلف را به سادگی می‌توان از سوپرمارکت تهیه کرد اما استفاده از خود پودر ژله امکان درست کردن دسرهای دیگری مثل پاناکوتا همینطور ایجاد تغییرات دلخواه در ژله‌های متعارف را فراهم می‌کند. کار با ژله کار سختی نیست و در این ویدیو مي‌توانید با تمام نکات ریز و درشت کار با آن آشنا شده و روش درست کردن دسر پاناکوتا را نیز بیاموزید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟