ته چین؛

دستور پخت کله گنجشکی

کد خبر: ۹۰۰۱۶۷
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۶ 20 May 2019
تعداد بازدید : 4393
کد خبر: ۹۰۰۱۶۷
|
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۶ 20 May 2019
|
12526 بازدید
بازدید 12526
کله گنجشکی یکی از غذاهای سنتی و مقوی است که در گذشته بیشتر مرسوم بود. این غذا مشتمل بر گلوله‌های گوشت و برش‌های سیب زمینی است که به همراه ترکیب‌های متفاوت تهیه می‌شود. طرز تهیه کله گنجشکی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری