ته چین؛

دستور پخت کله گنجشکی

کد خبر: ۹۰۰۱۶۷
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۶ 20 May 2019
تعداد بازدید : 4395
کد خبر: ۹۰۰۱۶۷
|
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۶ 20 May 2019
|
12668 بازدید
بازدید 12668
کله گنجشکی یکی از غذاهای سنتی و مقوی است که در گذشته بیشتر مرسوم بود. این غذا مشتمل بر گلوله‌های گوشت و برش‌های سیب زمینی است که به همراه ترکیب‌های متفاوت تهیه می‌شود. طرز تهیه کله گنجشکی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟