ته چین؛

دستور پخت کله گنجشکی

کد خبر: ۹۰۰۱۶۷
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۶ 20 May 2019
تعداد بازدید : 4394
کد خبر: ۹۰۰۱۶۷
|
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۶ 20 May 2019
|
12582 بازدید
بازدید 12582
کله گنجشکی یکی از غذاهای سنتی و مقوی است که در گذشته بیشتر مرسوم بود. این غذا مشتمل بر گلوله‌های گوشت و برش‌های سیب زمینی است که به همراه ترکیب‌های متفاوت تهیه می‌شود. طرز تهیه کله گنجشکی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟