مواد لازم:
6 عدد سفیده تخممرغ
یک و نیم پیمانه شکر
4 تکه کره
یک قاشق چایخوری وانیل
مرینگ به مخلوط سفیده تخممرغ و شکر گفته میشود که به شدت هم زده شده است و از آن برای تزئین روی کیک و کاپ کیک استفاده میشود. کرم کره نیز ترکیب شکر و کره است که به همین ترتیب هم زده میشود تا از آن هم برای تزئین کیک استفاده شود. اما معمولا سفتتر است و حالت دادن آن روی کیک سختتر است. در این ویدیو روش سوئیسی درست کردن مرینگ آموزش داده میشود. این روش به همان سادگی درست کردن مرینگ معمولی است اما نتیجه روی کیک به مراتب بهتر است.