ته چین؛

ترفند گریل کردن ذرت

کد خبر: ۹۰۰۳۸۸
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۹ 21 May 2019
تعداد بازدید : 5806
کد خبر: ۹۰۰۳۸۸
|
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۹ 21 May 2019
|
11847 بازدید
|
۲
بازدید 11847
۲
ذرت گریل شده یکی از محبوب‌ترین غذاهای تابستان است. مشکل گریل کردن ذرت این است که ممکن است بیرون آن بسوزد در حالی که مغز آن به خوبی نپخته است. در این ویدیو ترفندی آموزش داده می‌شود که در عین حالی که طعم گریل شده عالی ذرت را به دست آورید مطمئن شوید که مغز ذرت‌ها نیز به خوبی پخته شده‌اند.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۰
هم وطن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۶
از همه راحت تر و بهتر بخارپزه نه این همه طول بکشه.ده دقیقه تو آب و بیست دقیقه گریل .واقعا سخته
نظرسنجی
پاسخ های رئیس جمهور پزشکیان در اولین نشست خبری را چطور ارزیابی می کنید؟