ته چین؛

راهنمای انواع نمک خوراکی و کاربردهایش

کد خبر: ۹۰۰۹۰۹
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 30 May 2019
تعداد بازدید : 827
کد خبر: ۹۰۰۹۰۹
|
۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 30 May 2019
|
9413 بازدید
بازدید 9413
نمک در عین سادگی یکی از مهم‌ترین چاشنی‌های طعم‌دهنده به غذاها است. این چاشنی قدیمی به حدی مهم بوده و هست که در مثل‌ها و شعرهای نیز وارد شود و کاربرد آن برای زندگی بشر چیزی بیش از یک چاشنی ساده برای غذاها باشد. در این ویدیو با انواع مختلف نمک آشنا شوید و ویژگی هرکدام و محل استفاده درست آن را بهتر بشناسید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟