۶۲ سازمان مردمی خواستار مخالفت کنگره با جنگ

کد خبر: ۹۰۱۰۸۲
|
۰۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۸ 23 May 2019
|
4141 بازدید

سازمان‌های مردم نهاد صلح طلب آمریکایی در نامه‌ای به کنگره این کشور، خواستار اقدام فوری برای متوقف کردن حرکت به سمت جنگ در خاورمیانه شدند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، در نامه ۲۱ ماه مه ۶۲ سازمان مردمی آمریکایی، آمده است: مقامات ترامپ که توسط جان بولتون مشاور امنیت ملی ترغیب می‌شود، به سمت یک آرایش جنگی رفته است. در چند هفته گذشته، بولتون از طریق تحریم‌های بی سابقه و افزایش کلمات جنگی، قصد داشت تا ایرانی‌ها را برای اقدامات تلافی جویانه تحریک کند.

این نامه می‌افزاید: اکنون، بولتون از یک اعزام معمولی ناو آمریکایی به خاورمیانه برای تهدید ایران از 'نیرو‌های بی رحمانه' استفاده کرده و طرح جنگی را مورد بازبینی قرار داده است که می‌خواست ۱۲۰ هزار نیرو را به خاورمیانه بفرستد.

فعالان ضد جنگ آمریکایی ادامه داده اند: کنگره نمی‌تواند خاموش بنشیند در حالی که کتاب جنگی دخالت ۲۰۰۳ در عراق به طور مداوم مقابل چشمان ما است. این مقامات اطلاعات مربوط به برنامه اتمی ایران را به طور فزاینده‌ای سیاسی کرده اند و به غلط ادعا می‌کنند که بین ایران و القاعده رابطه وجود دارد.

در نامه ۶۲ سازمان مردمی آمریکا اضافه شده است: نگران کننده اینکه دولت درک نمی‌کند که فاقد مجوز کنگره برای جنگ با ایران است و پیشنهاد کرد مجوز سال ۲۰۰۱ برای استفاده از نیروی نظامی را برای حمله به ایران روشن نگاه دارد. همانگونه که صدای طبل جنگ بلندتر می‌شود، کنگره باید به طور کامل به وظیفه قانون اساسی خود بپردازد و محدودیت‌های بیشتری را برای جلوگیری تردید ناپذیر مقامات از دستیابی به اختیارات جنگی اعمال کند.

فعالان صلح طلب آمریکایی در نامه خود تاکید کردند: ما از شما می‌خواهیم که قانونی را برای غیر مجاز دانستن تامین مالی جنگ با ایران به تصویب برسانید. همچنین می‌خواهیم تا با صدور بیانیه‌هایی روشن کنید که هیچ مجوزی برای جنگ با ایران موجود نیست و اگر مقامات ترامپ به دنبال جنگ هستند باید نخست برای بحث و بررسی به کنگره بیایند.

در این نامه تصریح شده است: مردم آمریکا جنگ فاجعه بار دیگری را در خاورمیانه نمی‌خواهند. کنگره این فرصت را دارد تا جنگ را پیش از آغاز، متوقف کند. لطفا پیش از آنکه دیر شود، اقدام کنید.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟