جزئیات مرحله بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری، مصاحبه علمی و سنجش عملی آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه متمرکز سال ۱۳۹۸ اعلام شد.
به گزارش مهر، کارنامه انتخاب رشته و فهرست اسامی معرفیشدگان چند برابر ظرفیت همراه با برنامه زمانی مراجعه و مدارک مورد نیاز برای شرکت در مرحله بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری، مصاحبه علمی و سنجش عملی آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه متمرکز سال ۱۳۹۸ منتشر شد.
داوطلبانی که در کدرشته محلهای انتخابی دارای حدنصاب نمره علمی لازم هستند میتوانند مطابق برنامه زمانی شرکت در مرحله دوم آزمون (مرحله ارزیابی تخصصی) که در سایت سازمان سنجش درج شده است با همراه داشتن مدارک لازم برای انجام مصاحبه به هر یک از دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی مراجعه کنند.
بر اساس اعلام دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی مجری دوره دکتری تخصصی مصاحبه و مرحله ارزیابی تخصصی از ۷ خرداد در برخی از رشتهها و دانشگاهها آغاز میشود. این برنامه زمانی تا ۸ مرداد ادامه دارد.
مدارک لازم که داوطلبان دارای حدنصاب باید همراه خود داشته باشند نیز منتشر شده است.
۱- اصل مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) یا کارنامه ریز نمرات.
تبصره - داوطلبانی که دانشجوی سال آخر دوره کارشناسیارشد و یا دکتری حرفهای بوده و حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور ۹۸ فارغالتحصیل میشوند (اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک مطابق فرم مندرج در صفحه ۳۹ دفترچه راهنمای شرکت در آزمون دکتری و یا فرم مندرج در صفحه ۹۹ دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی).
۲- اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) یا کارنامه ریز نمرات.
تبصره ۱- آندسته از داوطلبانی که فارغالتحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته هستند علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته باید اصل مدرک کاردانی را نیز ارائه کنند.
تبصره ۲ - کسانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک یا مدارک مندرج در بندهای ۱ و ۲ فوق نیستند، لازم است اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک را به همراه داشته باشند.
۳- اصل شناسنامه و یا کارت ملی برای تطبیق مشخصات شناسنامهای معرفی شده با مشخصات اطلاعات ارسالی از سوی سازمان سنجش.
۴- اصل گواهی مبنی بر اینکه عضو هیئت علمی «رسمی- قطعی» و یا «رسمی- آزمایشی» تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده که به تأیید بالاترین مقام مسئول نیز رسیده باشد، برای آندسته از افرادی که از امتیاز مربی در این آزمون استفاده کردهاند.
۵- کلیه مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی.
گزینش نهایی داوطلبان در هر کدرشته محل بر اساس نمره کل نهایی حاصل از نمره علمی آزمون متمرکز (نمره کل اولیه ۵۰ درصد در شیوه پذیرش آموزشی- پژوهشی و ۳۰ درصد در شیوه پذیرش پژوهش محور) و نمرات مراحل مختلف ارزیابی تخصصی، حدنصاب تعیین شده توسط دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی در هر کدرشته محل و با توجه به اولویت کدرشته محلهایی که برای مصاحبه معرفی شدهاند، صورت خواهد گرفت.
به گزارش مهر، آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال ۹۸ در دورههای روزانه و شبانه دانشگاهها، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی، پردیسهای خودگردان دانشگاهها جمعه سوم اسفند ۹۷ برگزار شد.
از تعداد ۱۹۶ هزار و ۶۴۹ نفر ثبت نام کننده در آزمون تعداد ۱۶۳ هزار و ۳۲۱ داوطلب در جلسه آزمون حاضر بودند. از این تعداد ۱۵۰ هزار و ۵۳۵ داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند و ۱۰۸ هزار و ۸۹۹ نفر فرم انتخاب رشته خود را تکمیل کردند.
از تعداد ۱۰۸ هزار و ۸۹۹ داوطلب انتخاب رشته کننده تعداد ۴۷ هزار و ۶۴۸ داوطلب در کدرشته محلهای انتخابی دارای حد نصاب علمی لازم هستند.
ظرفیت پذیرش دانشجو در آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال ۹۸ در دورههای روزانه و شبانه دانشگاهها، دانشگاه پیام نور، دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی، پردیسهای خودگردان دانشگاهها (به جز ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی) تعداد ۱۴ هزار و ۲۷۷ نفر است.