رئیس ستاد احیای زکات قم گفت: بعضی از موسسهها در حال موازی کاری با کمیته امداد امام خمینی هستند و ما مددجویانی را داریم که از طرق مختلف به آنها کمک میشود و در مقابل به بعضی از افراد آبرومند هیچ خدماتی تعلق نمیگیرد.
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، حجت الاسلام حسن نوراللهی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در قم اظهار کرد: در استان قم ۲۲ هزار خانواده زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دارند که جمعیتی نزدیک به ۴۲ هزار نفر را تشکیل میدهند از این تعداد، ۱۸۹۰ نفر یتیم و ۵۸۹ خانواده از سادات هستند.
وی افزود: ۱۳ هزار زن سرپرست خانواده که نزدیک به ۴ هزار نفر آنها به خاطر فوت همسر و مابقی که از خانواده طلاق هستند زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) قم قرار دارند.
رئیس ستاد احیای زکات قم خاطرنشان کرد: ۱۸ هزار حامی در استان قم وجود دارد که در ماه به صورت منظم مبالغی را برای کمک به کودکان واریز میکنند بعضی از کودکان نزدیک به ۵۰۰ هزار تومان و سادات بیش از این مبلغ دریافتی دارند، در این میان کودکانی هم هستند که به آنها کمتر از ۲۰۰ هزار تومان در طول ماه کمک میشود.
نوراللهی با ابراز گلایه مندی از برخی از موسسههای خیریه اظهار کرد: برخی از موسسههای خیریه در حال موازیکاری با کمیته امداد هستند در صورتی که اگر با کمیته امداد همکاری کنند کار به صورت منظم تری انجام میشود چرا که به برخی از افراد از طرق مختلف کمک میشود و به بعضی از افراد آبرومند هیچ خدماتی تعلق نمیگیرد.
وی در ادامه تصریح کرد: متاسفانه ما موسسههایی را در قم داریم که یکسوم دریافتی از مردم را به عنوان حق العمل به کارمندان خود پرداخت میکنند که اگر مردم از این مسئله مطلع شوند ارتباط خود با آن موسسه را قطع میکنند.
رئیس ستاد احیای زکات قم با بیان اینکه این موسسهها با اخذ مجوز در حال فعالیت هستند گفت: با این شرایط کمیته امداد نسبت به جمعآوری آنها نمیتواند اقدامی انجام دهد اما درصدد هستیم آیین نامه های مدونی را در استانداری تدوین کنیم که هر موسسه بتواند در طول سال حسابرسی مالی شود.
نوراللهی در پایان عنوان کرد: مردم فهیم قم میتوانند با واریز حداقل ۳۰ هزار تومان در ماه یا بیشتر به ایتام و کودکان بی سرپرست تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی کمک کنند.