اعضای شورای شهر تهران در تصمیمی آئین نامه اجرایی انتخابات شورایاریها را از دستور جلسه امروز خارج کردند.
به گزارش مهر، در جلسه امروز شورای شهر تهران بررسی اساسنامه شورایاران مجدداً در دستور کار قرار گرفت.
سید آرش میلانی عضو شورای شهر تهران درباره ماده ۱۲ اصلاح اساسنامه که وظایف مربوط به اعضای شورایاریها بود، گفت: طبق بررسیهای انجام شده این وظایف در شش مورد اصلاح، سه مورد حذف و شش مورد نیز موضوع جدیدی در آن مطرح شده است. این ماده ۱۷ بند و چندین تبصره دارد.
پس از قرائت بندهای ماده ۱۲ اساسنامه شورایاران این ماده با ۱۸ موافق از ۱۸ عضو حاضر در شورای شهر به تصویب رسید.
بعد از اتمام اصلاح اساسنامه آئین نامه اجرایی انتخابات شورایاران مورد بررسی قرار گرفت. در ابتدا احمد مسجدجامعی توضیحاتی مبنی بر اینکه باید منتظر بمانیم تا اصلاحات صورت گرفته در اساسنامه شورایاران به تصویب فرمانداری برسد خواهان توقف بررسی آئین نامه اجرایی شد.
محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران نیز در این باره گفت: برای بررسی آئین نامه دو روش وجود دارد روش اول این بود که آئین نامه در خود ستاد هماهنگی شورایاران تصویب شود و نیازی نیست در صحن مطرح شود اما از آنجا که در جلسه هم اندیشی این آئین نامه به بحث گذاشته شد و ستاد نتوانست همه اعضا را قانع کند لذا تصمیم گرفته شد درباره آئین نامه در صحن تصمیمگیری شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه مقرر شده تا آئین نامه در صحن بررسی شود و از سویی به دلیل از دست دادن زمان پیشنهاد میکند بند بند آئین نامه را در صحن مطرح و بررسی کنید و اگر اعضا پیشنهاد خارج شدن این آئین نامه از دستور را دادند آن را به صورت مکتوب به هیأت رئیسه ارائه دهند.
محمد سالاری نیز در واکنش به این اظهار نظر گفت: مادامی که اساسنامه شورایاران تصویب نشود نمیتوانیم نسبت به آئین نامه اجرایی انتخابات شورایاران ورود کنیم.
سیدحسن رسولی در واکنش به این اظهار نظر گفت: هیأت تطبیق فرمانداری اجازه ورود محتوایی به مصوبات شورای شهر را ندارد و وظیفه آن تطبیق مصوبات شورا با قوانین موضوعه بالادستی است. من بعید میدانم مصوبه ما رد شود و از آنجا که به محدودیت زمانی مواجه هستیم پیشنهاد میکنم فرصت را از دست ندهیم و طبق دستور آئین نامه را بررسی کنیم.
به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به ارائه پیشنهاد خروج آئین نامه اجرایی انتخابات شورایاران از دستور به صورت مکتوب این پیشنهاد به رأی گذاشته شد که در نتیجه با ۱۲ موافق، ۴ مخالف از ۱۹ نفر حاضر، این درخواست به تصویب رسید و بررسی آئین نامه اجرایی انتخابات از دستور جلسه خارج شد.