ته‌چین؛

طرز تهیه تخم‌مرغ آب‌پز با سولجرهای آنچووی

کد خبر: ۹۰۲۸۰۹
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۸ 02 June 2019
تعداد بازدید : 617
کد خبر: ۹۰۲۸۰۹
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۸ 02 June 2019
|
5509 بازدید
بازدید 5509
سولجر، نانی است که به نازکی برش خورده و تست شده است. این نام در اثر یک سری تبلیغات تلویزیونی در دهه 1950 میلادی باب شد. سولجرها معمولا همراه با تخم‌مرغ‌های آب‌پز عسلی خورده می‌شوند و یکی از غذاهای کلاسیک صبحانه هستند. اما در این ویدیو یک نسخه خوشمزه‌تر و متفاوت از سولجر با تخم‌مرغ‌های آب‌پز عسلی را فرا خواهید گرفت که در آن سولجرها به کره آنچووی آغشته می‌شوند. مواد لازم : ماهی‌های آنچووی (یک قوطی کنسرو) 30 گرم کره 2 قاشق غذاخوری روغن ماهی آنچووی چهار تکه نان خمیر ترش 3 عدد تخم‌مرغ محلی 2 قاشق غذاخوری جعفری کمی فلفل
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط