سولجر، نانی است که به نازکی برش خورده و تست شده است. این نام در اثر یک سری تبلیغات تلویزیونی در دهه 1950 میلادی باب شد. سولجرها معمولا همراه با تخممرغهای آبپز عسلی خورده میشوند و یکی از غذاهای کلاسیک صبحانه هستند. اما در این ویدیو یک نسخه خوشمزهتر و متفاوت از سولجر با تخممرغهای آبپز عسلی را فرا خواهید گرفت که در آن سولجرها به کره آنچووی آغشته میشوند.
مواد لازم :
ماهیهای آنچووی (یک قوطی کنسرو)
30 گرم کره
2 قاشق غذاخوری روغن ماهی آنچووی
چهار تکه نان خمیر ترش
3 عدد تخممرغ محلی
2 قاشق غذاخوری جعفری
کمی فلفل