ته چین؛

طرز تهیه تمپورای ماهی

کد خبر: ۹۰۲۹۶۸
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶ 03 June 2019
تعداد بازدید : 974
کد خبر: ۹۰۲۹۶۸
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶ 03 June 2019
|
7187 بازدید
بازدید 7187
«تمپورا / 天ぷら / Tenpur» یکی از معمول‌ترین غذاها در آشپزی ژاپنی است. در خارج از ژاپن تمپورا یکی از نمادهای غذاهای ژاپنی به‌شمار می‌آید. در این نوع غذا انواع خوراک‌های دریایی، سبزیجات و تره‌بار ابتدا در مخلوطی خمیر مانند از آرد تمپورا و آب (گاهی شیر) فرو برده شده و سپس در روغن داغ و فراوان سرخ می‌شود. برای چاشنی از سس سویا استفاده می‌شود. طرز تهیه تمپورای ماهی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرا‌می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟