ته چین؛

طرز تهیه تمپورای ماهی

کد خبر: ۹۰۲۹۶۸
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶ 03 June 2019
تعداد بازدید : 967
کد خبر: ۹۰۲۹۶۸
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶ 03 June 2019
|
6972 بازدید
بازدید 6972
«تمپورا / 天ぷら / Tenpur» یکی از معمول‌ترین غذاها در آشپزی ژاپنی است. در خارج از ژاپن تمپورا یکی از نمادهای غذاهای ژاپنی به‌شمار می‌آید. در این نوع غذا انواع خوراک‌های دریایی، سبزیجات و تره‌بار ابتدا در مخلوطی خمیر مانند از آرد تمپورا و آب (گاهی شیر) فرو برده شده و سپس در روغن داغ و فراوان سرخ می‌شود. برای چاشنی از سس سویا استفاده می‌شود. طرز تهیه تمپورای ماهی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرا‌می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط