ته چین؛

دستور پخت کُرمای مرغ

کد خبر: ۹۰۳۹۸۵
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹ 09 June 2019
تعداد بازدید : 836
کد خبر: ۹۰۳۹۸۵
|
۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹ 09 June 2019
|
5315 بازدید

مواد لازم:
بادام هندی نصف شده:یک چهارم پیمانه
آب جوش: یک چهارم پیمانه
سیر پوست کنده: سه حبه
زنجبیل تازه: یک تکه 25/1 سانتی متری
روغن گیاهی: 3 قاشق غذاخوری
برگ بو: 2 عدد
پیاز بزرگ: 1 عدد
گشنیز: 1 قاشق چای‌خوری
گرم ماسالا: 1 قاشق چای‌خوری
زیره سبز: 1 قاشق چای‌خوری
زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری
پودر چیلی: 1 قاشق چای‌خوری
سه تکه سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان
سس گوجه: 4/1 پیمانه
گوشتابه مرغ: یک پیمانه
خامه پرچرب: نصف پیمانه
ماست ساده: نصف پیمانه
نشاسته ذرت: 1 قاشق چای خوری
آب: 1 قاشق چای‌خوری

بازدید 5315
اگرچه کُرمای مرغ یک غذای در اصل هندی است و اولین بار در شبه قاره هند درست شده است اما این غذا در کشورهایی نظیر پاکستان و بنگلادش نیز تهیه می‌شود و طرفداران زیادی دارد. این غذا معمولا با گوشت قرمز یا مرغ درست می‌شود. برای درست کردن این غذا باید مراحل زیادی را طی کرد و کارهای زیادی انجام داد اما این غذا به قدری خوشمزه و لذیذ است که ارزش همه زحمات و زمانی که پای آن می‌گذارید را خواهد داشت. در این ویدیو دستور پخت کرمای مرغ را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟