ته چین؛

دستور پخت کُرمای مرغ

کد خبر: ۹۰۳۹۸۵
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹ 09 June 2019
تعداد بازدید : 836
کد خبر: ۹۰۳۹۸۵
|
۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹ 09 June 2019
|
5297 بازدید

مواد لازم:
بادام هندی نصف شده:یک چهارم پیمانه
آب جوش: یک چهارم پیمانه
سیر پوست کنده: سه حبه
زنجبیل تازه: یک تکه 25/1 سانتی متری
روغن گیاهی: 3 قاشق غذاخوری
برگ بو: 2 عدد
پیاز بزرگ: 1 عدد
گشنیز: 1 قاشق چای‌خوری
گرم ماسالا: 1 قاشق چای‌خوری
زیره سبز: 1 قاشق چای‌خوری
زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری
پودر چیلی: 1 قاشق چای‌خوری
سه تکه سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان
سس گوجه: 4/1 پیمانه
گوشتابه مرغ: یک پیمانه
خامه پرچرب: نصف پیمانه
ماست ساده: نصف پیمانه
نشاسته ذرت: 1 قاشق چای خوری
آب: 1 قاشق چای‌خوری

بازدید 5297
اگرچه کُرمای مرغ یک غذای در اصل هندی است و اولین بار در شبه قاره هند درست شده است اما این غذا در کشورهایی نظیر پاکستان و بنگلادش نیز تهیه می‌شود و طرفداران زیادی دارد. این غذا معمولا با گوشت قرمز یا مرغ درست می‌شود. برای درست کردن این غذا باید مراحل زیادی را طی کرد و کارهای زیادی انجام داد اما این غذا به قدری خوشمزه و لذیذ است که ارزش همه زحمات و زمانی که پای آن می‌گذارید را خواهد داشت. در این ویدیو دستور پخت کرمای مرغ را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟