گوشت مخلوط گوساله و گوسفسند با چربی با 45 درصد چربی: 600 گرم (چرخ شده به صورت کبریتی)
کالباس ژامبون دودی گاو: 200 گرم
پنیر چدار: 70 گرم
پیاز رنده شده: یک عدد متوسط
سیر: دو حبه
فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
«سس دودی / Liquid smoke»: نصف قاشق چایخوری
نمک هیمالیایی: یک قاشق چای خوری
«همبرگر / Hamburger» گونهای ساندویچ است که شامل یک برگ گوشت چرخکرده است که در میان یک نان گردِ میان بریده قرار میگیرد. پیش از این طرز تهیه شماری از همبرگرها را در بخش ته چین تابناک فراگرفتهاید. اکنون طرز تهیه همبرگر مخصوص با ترکیب خاص را فرامیگیرد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.