ته چین؛

دستور پخت پیتزا مرغ

کد خبر: ۹۰۴۲۵۲
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 10 June 2019
تعداد بازدید : 5240
کد خبر: ۹۰۴۲۵۲
|
۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 10 June 2019
|
16575 بازدید

مواد لازم:
نصف پیمانه آرد سوخاری طعم‌دار شده با ادویه ایتالیایی(مخلوطی از ریحان، پونه کوهی، رزماری، آویشن)
یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان
یک قاشق چای‌خوری نمک
یک قاشق چای‌خوری فلفل
نصف پیمانه آرد
یک تخم‌مرغ
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
دو عدد سینه مرغ
نصف پیمانه سس پیتزا
نصف پیمانه پنیرموزارلا
4 تکه پپرونی

 

بازدید 16575
این پیتزای مرغ با پیتزاهای مرغی که معمولا در رستورن‌ها می‌خورید تفاوت زیادی دارد. در این پیتزا خبری از خمیر پیتزا و مرغ‌های کوچک تکه تکه یا ریش ریش شده نیست. در این ویدیو فرا خواهید گرفت که چگونه با تکه‌های بزرگ سینه مرغ پیتزای مرغی خوشمزه، زیبا و منحصر به فرد را درست کنید . دستور پخت این پیتزای مرغ را در این ویدیو مشاهده خواهید کرد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟