ته چین؛

چگونه ماهی را تازه نگه داریم تا فاسد نشود؟

کد خبر: ۹۰۴۴۹۴
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 11 June 2019
تعداد بازدید : 1367
کد خبر: ۹۰۴۴۹۴
|
۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 11 June 2019
|
7669 بازدید
بازدید 7669
گوشت ماهی بسیار خوشمزه و سالم است ولی به دلیل طبیعت خاص شکار و نگهداری ماهی تازه نگه داشتن آن کاری سخت است که نیاز به احتیاط و دقت بسیاری دارد. باکتری‌هایی که روی پوست و در دل و روده ماهی زندگی می‌کنند پس از مرگ ماهی به سرعت وارد عمل شده و فرآیند فاسد کردن آن را شروع می‌کنند. در این ویدیو که به سفارش سازمان شیلات کانادا ساخته شده است توضیح داده می‌شود که چگونه و از طریق چه اقداماتی می‌توان احتمال و شدت فساد ماهی را به حداقل رساند.
اشتراک گذاری