ته چین؛

طرز تهیه بلدرچین شکم پر و برنج

کد خبر: ۹۰۴۸۳۵
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰ 12 June 2019
تعداد بازدید : 10444
کد خبر: ۹۰۴۸۳۵
|
۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰ 12 June 2019
|
18442 بازدید
بازدید 18442
بلدرچین به گروه بزرگی شامل چندین سرده از پرندگان کوچک از راسته ماکیان‌سانان گفته می‌شود. این پرده که گوشتش طرفداران فراوانی دارد در گذشته از طریق شکار تهیه می‌شد اما اکنون بلدرچین و تخم بلدرچین به صورت پرورشی و خارج از طبیعت تهیه می‌شود و در دسترس است. اکنون طرز تهیه بلدرچین شکم پر با برج مخصوص را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟