ته چین؛

دستور پخت مرغ پخته با سس ویژه

کد خبر: ۹۰۵۰۷۹
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۲ 15 June 2019
تعداد بازدید : 25551
کد خبر: ۹۰۵۰۷۹
|
۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۲ 15 June 2019
|
44730 بازدید
بازدید 44730
«مرغ پخته با سس ویژه» یکی از غذاهای خوش طعمی است که تهیه آن چندان دشوار نیست. این غذا را در کنار شویدپلو یا باقالی پلو نیز سرو می‌شود. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟