ته چین؛

طرز تهیه کوکوی پیازچه

کد خبر: ۹۰۵۶۱۲
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 16 June 2019
تعداد بازدید : 2951
کد خبر: ۹۰۵۶۱۲
|
۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 16 June 2019
|
10909 بازدید
بازدید 10909
«پیازچه یا پیاز بهاره / Scallion» نوعی تره‌پیاز از سرده والک است که پس از بلوغ دارای سر گلوله‌وار می‌شود. پیازچه قابلیت استفاده خام به عنوان سبزی یا یکی از اجزای سالاد را دارد که بیشتر در آمریکای شمالی می‌باشد، اما در آسیای شرقی بیشتر به صورت پخته یا سرخ شده مصرف می‌شود. کوکوی پیازچه یکی از کوکوهای بسیار خوش طعم است. طرز تهیه این کوکو را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری