ته چین؛

طرز تهیه دسر بنافی ساندی

کد خبر: ۹۰۶۰۰۳
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۸ 18 June 2019
تعداد بازدید : 1573
کد خبر: ۹۰۶۰۰۳
|
۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۸ 18 June 2019
|
7495 بازدید

مواد لازم:
صد گرم کره بدون نمک
صد گرم شکر قنادی
400 گرم شیر عسلی
6 عدد بیسکوییت شرت‌برد (بیسکوییت کره‌ای)
50 گرم گردو پکان (گردو کاغذی یا آمریکایی)
سه عدد موز
بستنی وانیلی

 

بازدید 7495
بنافی یک نوع دسر انگلیسی محبوب است که با موز و شیر و خامه و تافی درست می‌شود. ساندی نیز نوعی دسر بستنی است که معمولا از ریختن شربت یا سس روی یک یا دو اسکوپ بستنی درست می‌شود که گاهی اوقات از میوه‌های مغزدار، شکلات و میوه‌های کوچک خرد شده مانند توت فرنگی یا موز نیز به عنوان تاپینگ روی آن استفاده می‌شود. در این ویدیو می‌توانید طرز تهیه بنافی ساندی که ترکیبی از این دو دسر خوشمزه است مشاهده کنید.
اشتراک گذاری