ته چین؛

طرز تهیه روغن کرمانشاهی خانگی

کد خبر: ۹۰۶۲۶۰
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 19 June 2019
تعداد بازدید : 13310
کد خبر: ۹۰۶۲۶۰
|
۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ 19 June 2019
|
38913 بازدید
|
۳

مواد لازم:
450 گرم کره‌ بدون نمک با کیفیت

بازدید 38913
۳
روغن کرمانشاهی نوعی روغن حیوانی است که با حرارت دادن به کره و تبخیر آب و جدا کردن ذرات جامد شیر از آن به دست می‌آید این روغن که بو و طعم دلنشینی دارد در بسیاری از غذاهای خاورمیانه‌ای کاربرد دارد و بر خلاف نام آن منشا آن هند است. این روغن به دلیل جدا شدن ذرات جامد شیر از آن برای افرادی که به محصولات لبنی حساسیت دارند مشکلی ایجاد نمی‌کند. در این ویدیو با طرز تهیه این روغن آشنا شوید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
نوشته روغن کرمانشاهی بعد توضیع ان به انگلیسی بود اقا ما هنوز انقدر پیشرفت نکرده ایم که انگلیسی را بفیهم مارا گرفتی توکی هیتی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۳
خنده‌داره روغن کرمانشاهی رو یه خارجی آموزش میده
سهیل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۲
روش تهیه روغن کرمانشاهی هم به همین شیوه هست و تفاوتش توی کره اولیه هست که از شیر دامی که به صورت طبیعی داخل مراتع کرمانشاه تغذیه کردن به دست میاد.