ته چین؛

طرز تهیه ارده خانگی

کد خبر: ۹۰۶۳۱۸
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۳ 20 June 2019
تعداد بازدید : 12446
کد خبر: ۹۰۶۳۱۸
|
۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۳ 20 June 2019
|
23913 بازدید

مواد لازم:
4 پیمانه کنجد سفید کامل
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

بازدید 23913
ارده یا تاهینی خوراکی است که از آسیاب کردن دانه‌های کنجد برشته شده با روغن به دست می‌آید. ارده بسیار پرکاربرد است و در تهیه بسیاری از سس‌ها و بسیاری از غذاهای عربی و مدینترانه‌ای کاربرد زیادی دارد. در این ویدیو با روش تهیه ارده خانگی آشنا شوید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟