ته چین؛

دستور پخت چلو گردن با سس پیاز

کد خبر: ۹۰۶۵۸۱
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۹ 22 June 2019
تعداد بازدید : 8430
کد خبر: ۹۰۶۵۸۱
|
۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۹ 22 June 2019
|
24305 بازدید
|
۴
بازدید 24305
۴
چلو گردن یکی از غذاهای خوش طعم است که معمولاً با گوشت گردن گوسفند تهیه می‌شود و از طعم فوق العاده‌ای برخوردار است. طرز تهیه این غذای خوشم طعم را با سس پیاز با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۱
چلوگردن؟؟؟!!!
تابناک تو باغ نیستی
مردم نون ندارن تو دستور چلوگردن می ذاری
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۱
با گوشت کیلویی 124000 که بعد از پاک کردن از این هم گرانتر می شود مگه میشه از این غذاها درست کرد.
؟؟؟؟؟؟؟!!!!!1
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
دست شما در نکنه عالی بود در ضمن همه مردم ایران پولدارن وگر نه این آشفتگی خودرو و ملک و طلا و غیره بوجود نمی آمد .....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۴
دیگه واسه مردم از این دستورات نذارید بگین چه جور برگ‌درخت وخاک‌ بخورند