ته چین؛

دستور پخت ماهی سرخو گریل شده

کد خبر: ۹۰۷۱۱۲
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 23 June 2019
تعداد بازدید : 4590
کد خبر: ۹۰۷۱۱۲
|
۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 23 June 2019
|
15643 بازدید
بازدید 15643
«سرخو ماهیان / اسنپرها / Snappers» یک گروه از ماهی‌ها است که طعم خاص و متفاوتی دارد. روش گریل کردن این ماهی را به همراه قارچ با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟