ته چین؛

دستور پخت ماهی سرخو گریل شده

کد خبر: ۹۰۷۱۱۲
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 23 June 2019
تعداد بازدید : 4590
کد خبر: ۹۰۷۱۱۲
|
۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 23 June 2019
|
15627 بازدید
بازدید 15627
«سرخو ماهیان / اسنپرها / Snappers» یک گروه از ماهی‌ها است که طعم خاص و متفاوتی دارد. روش گریل کردن این ماهی را به همراه قارچ با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری