ته چین؛

تکنیک‌های تزیین بشقاب برای غذاهای مختلف

کد خبر: ۹۰۷۹۶۸
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 18 July 2019
تعداد بازدید : 999
کد خبر: ۹۰۷۹۶۸
|
۲۷ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 18 July 2019
|
6531 بازدید
بازدید 6531
تزیین بشقاب غذا یا بشقاب آرایی، تکنیک چینش پیش غذا یا غذای اصلی به گونه‌ای جذاب در بشقاب است که فرمی زیبا و اشتیاق برانگیز برای سفارش دهندگان در زمان سرو روی میز غذا داشته باشد. اکنون تکنیک‌های تزیین بشقاب برای غذاهای مختلف به ویژه غذاهایی در دسته غذاهای خاص و گران و در اصطلاح «غذاهای لذیذ / Gourmet Foods» طبقه بندی می‌شود را در تابناک فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟