افزایش پرواز‌های عبوری از آسمان ایران

کد خبر: ۹۰۹۲۷۹
|
۱۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۴ 03 July 2019
|
8105 بازدید

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها با اشاره به عبور روزانه ۸۳۰ پرواز از آسمان ایران، گفت: شرکت‌های هواپیمایی داخلی ۷۰۰ میلیارد تومان به شرکت فرودگاه‌ها بدهکار هستند.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، سیاوش امیرمکری دیروز در حاشیه مراسم بزرگداشت شهدای پرواز شماره ۶۵۵ هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اطلاعیه سازمان هواپیمایی آمریکا مبنی بر منع پرواز از بخش جنوبی کشورمان، اظهار کرد: در حال حاضر روزانه ۸۰۰ تا ۸۳۰ پرواز عبوری از آسمان ایران داریم و این پرواز‌ها به روال عادی برگشته است.

وی با یادآوری این‌که این‌که پس از برطرف شدن التهاب به وجود آمده از سوی آمریکای ایرلاین‌های خارجی متوجه امنیت هوایی ایران شده و دوباره پرواز‌ها برقرار شد به طوریکه طی یک هفته اخیر پرواز‌ها افزایش یافته است، تصریح کرد: در این مدت هیچ مذاکره و اقدامی برای ترغیب ایرلاین‌های خارجی جهت افزایش پرواز‌ها انجام ندادیم، البته به دفتر منطقه‌ای ایکائو نسبت به اقدام سازمان هواپیمایی فدرال آمریکا اعتراض کردیم و پیگیر بحث‌های حقوقی هستیم.

وی همچنین با اعلام این‌که ایرلاین‌ها ۷۰۰ میلیارد تومان به شرکت فرودگاه‌ها بدهکار هستند، افزود: تلاش می‌کنیم به رقم طلب از شرکت‌های هواپیمایی داخلی افزوده نشود و بدهی ایرلاین‌ها را با دریافت چک و تعهد تسویه سنواتی دریافت خواهیم کرد.

وی با بیان این‌که سالانه ۱۸۰۰ میلیارد تومان از محل پرواز‌های عبوری درآمد داریم در عین حال گفت: درآمد‌های فرودگاهی در حال حاضر پاسخگوی نیاز‌های فرودگاهی نیست.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران همچنین افزود:‌به روزرسانی تجهیزات مرکز کنترل فضای کشور و سیستم برج و اپروج فرودگاه مهرآباد در دستور کار است که برای آن نیازمند ۳۵ میلیون دلار هستیم. در صورتیکه بتوانیم امسال با طرف‌های خارجی در این رابطه قرارداد امضا کنیم پس از به روز رسانی سیستم‌های موجود تا ۱۵ سال پاسخگوی نیاز‌ها خواهد بود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟