ته‌چین؛

چرا باید از سنگ پیتزا استفاده کنیم؟

کد خبر: ۹۱۲۱۷۴
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۰ 17 July 2019
تعداد بازدید : 3126
کد خبر: ۹۱۲۱۷۴
|
۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۰ 17 July 2019
|
14066 بازدید
بازدید 14066
اکثر پیتزاهای خانگی و حتی در رستوران‌های معمولی پیتزا را در سینی پیتزا می‌گذارند و داخل فر قرار می‌دهند تا بپزد، اما این یک پیتزای معمولی است، اگر می‌خواهید یک پیتزای خاص، ترد و خوش طعم داشته باشید، سینی را کنار بگذارید، سینی صرفاً برای گرم کردن پیتزای منجمد است، پیتزای واقعی را باید روی سنگ پیتزا پخت. در این ویدیو نحوه پخت پیتزا روی سنگ پیتزا آموزش داده می‌شود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟