ته چین؛

همه چیز در مورد رنده ماندالین

کد خبر: ۹۱۲۹۶۲
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 22 July 2019
تعداد بازدید : 1964
کد خبر: ۹۱۲۹۶۲
|
۳۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 22 July 2019
|
7512 بازدید
بازدید 7512
برش یکنواخت مواد غذایی در آشپزی اهمیت بسیاری دارد و در آشپزخانه‌های حرفه‌ای امری ضروری است برای به دست آوردن این درجه از دقت، دستگاه‌های پیچیده و ساده‌ای ساخته شده‌اند که یکی از آن‌ها رنده ماندالین است. این رنده که در ایران نیز موجود می‌باشد برای برش‌های باریک کاربرد دارد. در این ویدیو می‌توانید با جزئیات استفاده از این رنده آشنا شوید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟