ته چین؛

همه چیز در مورد رنده ماندالین

کد خبر: ۹۱۲۹۶۲
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 22 July 2019
تعداد بازدید : 1966
کد خبر: ۹۱۲۹۶۲
|
۳۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 22 July 2019
|
7661 بازدید
بازدید 7661
برش یکنواخت مواد غذایی در آشپزی اهمیت بسیاری دارد و در آشپزخانه‌های حرفه‌ای امری ضروری است برای به دست آوردن این درجه از دقت، دستگاه‌های پیچیده و ساده‌ای ساخته شده‌اند که یکی از آن‌ها رنده ماندالین است. این رنده که در ایران نیز موجود می‌باشد برای برش‌های باریک کاربرد دارد. در این ویدیو می‌توانید با جزئیات استفاده از این رنده آشنا شوید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟