ته‌چین؛

چگونه سنگ پیتزا را تمیز کنیم؟

کد خبر: ۹۱۳۲۳۵
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 24 July 2019
تعداد بازدید : 524
کد خبر: ۹۱۳۲۳۵
|
۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 24 July 2019
|
4795 بازدید
بازدید 4795
برای داشتن یک سنگ پیتزای خوب باید اجازه دهید روغن در آن نفوذ کند و بماند و نباید روغن آن را از بین برد، در واقع این روغن به سنگ شما جلا می‌دهد و باعث می‌شود پیتزا به آن نچسبد. اما اگر قرار است روغن آن را از بین نبریم، چطور باید آن را شست؟در این ویدیو نحوه تمیز کردن سنگ پیتزا بدون از بین رفتن روغن‌های آن آموزش داده می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟