ته چین؛

طرز تهیه هات داگ بندیکت

کد خبر: ۹۱۴۲۲۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 28 July 2019
تعداد بازدید : 3369
کد خبر: ۹۱۴۲۲۵
|
۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 28 July 2019
|
10944 بازدید

مواد لازم:
دو عدد هات داگ
روغن زیتون برای سرخ کردن
کمی پیازچه برای تزیین
یک قاشق غذاخوری سرکه
یک قابلمه آب جوش
دو عدد تخم مرغ

بازدید 10944
هات داگ بندیکت، ترکیبی است از هات داگ به همراه تخم مرغ بدون پوسته آب پز شده و سس هالندیز (مخلوطی از زرده تخم‌مرغ و کره) است. ترکیب طعم تخم‌مرغ آب پز شده با سس هالندیز روی هات داگ طعم خاص بندیکت هات داگ را ایجاد می‌کند. روش درست کردن این هات داگ خوشمزه را می‌توانید در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
اشتراک گذاری