روایت نخستین فرمانده زرهی سپاه از عملیاد مرصاد

کد خبر: ۹۱۴۲۶۱
|
۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۱ 27 July 2019
|
13249 بازدید

نخستین فرمانده زرهی سپاه با بیان اینکه منافقان در دوران دفاع مقدس عملیات‌هایی را علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دادند، گفت: در عملیات مرصاد ‌تیپ ۳۲ انصارالحسین (ع) ‌توانستند منافقان ‌را غافلگیر کرده ‌و مانع پیشروی آنان شوند.

به گزارش «تابناک»، سردار فتح‌الله جعفری در گفت وگو با تسنیم در همدان ضمن گرامیداشت حماسه غرورآفرین مرصاد، با تشریح ابعاد جنگ و نقش منافقین در این دوران اظهار داشت: وقتی عراق جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی را در سال 59 آغاز کرد آنچه از ما در ذهن خود داشت بیشتر اطلاعاتی بود که برخی فرماندهان پناهنده ارتش به این کشور یا افراد متواری درباره ارتش ما به آنها داده بودند یعنی آنها به‌هیچ‌عنوان روی مجموعه‌ای به اسم سپاه حساب باز نمی‌کردند و اطلاعی نیز درباره آن نداشتند.

وی با بیان اینکه عراق به دلیل عدم آشنایی‌اش با یگان‌های نظامی ایران و وضعیت کشور از ظرفیت سازمان مجاهدین خلق با همان منافقین استفاده کرد، گفت: در همان سال‌های اول جنگ تعدادی از منافقین که مشغول جمع‌آوری اسلحه و مهمات در ایران بودند توسط نیروهای نظامی دستگیر شدند، افرادی که رجوی برای آزادی آنها، فهرستی از اسامی‌شان تهیه‌کرده و به بنی‌صدر داده بود، هرچند با عزل بنی‌صدر این امر محقق نشد.

این فرمانده ارشد دوران دفاع مقدس با تأکید بر اینکه شهید باقری فهرستی از زنان و مردان منافقی که توسط نیروهای نظامی دستگیرشده بود، داشت، ابراز کرد: منافقین عملاً تا سال 61 اگر هم با دولت عراق همکاری داشتند به‌صورت مخفیانه و زیرزمینی آن را انجام می‌دادند حتی وقتی 30 خرداد سال 60 علیه جمهوری اسلامی ایران اعلام جنگ مسلحانه کردند.

ناگفته‌های سرلشکر رحیم‌صفوی از لشکرکشی مسعود و مریم رجوی برای فتح ‌ایران / در عملیات مرصاد 80 درصد منافقان را هلاک کردیم

وی با بیان اینکه در سال 61 ظرف مدت 6 ماه با تدابیر استراتژیک حسن باقری عملیات محدودی در جبهه‌های جنگ اتفاق افتاد، ابراز کرد: افرادی که در طول هشت سال دفاع مقدس جنگ را مدیریت کردند، کسانی بودند که در همین عملیات محدودی که حسن باقری طراحی کرده بود، تربیت شدند.

جعفری با بیان اینکه شهید باقری با طراحی‌های خاص خود توانست ظرف مدت 9 ماه 15 هزار کیلومتر از اراضی اشغالی کشور در دست دشمن را آزاد کند، عنوان کرد: اگر بخواهیم به‌درستی موضوعات را بررسی کنیم می‌بینیم، نظریه‌های این شهید بزرگوار در اصل کشور را از یک بحران نجات داد.

وی با اعلام اینکه منافقین در سال 61رسماً و علناً به صدام پیوستند، مطرح کرد: نیروهای این سازمان با فعالیت در بخش اطلاعات، شناسایی افراد و چهره‌ها شرکت در گشت‌زنی‌ها و شناسایی منطقه و در نهایت با شرکت در عملیات، به خدمت ارتش عراق درآمده بودند و به آنها خدمت می‌کردند.

هم‌رزم شهید باقری تصریح کرد: منافقین عملاً به بخشی از ارتش صدام تبدیل شدند یعنی ما در کنار دو گروه حزب بعث و حزب الاهواز که در جنوب و در داخل کشور خدماتی به دشمن ارائه می‌دادند شاهد فعالیت افرادی بودیم که ابتدا در داخل کشور و سپس با پیوستن به ارتش بعث عراق به خدمت این دولت درآمدند.

وی با اشاره به این‌که حسن باقری لیست همه این گروه‌ها و افراد را داشت، افرادی که برخی از آنها نیز دستگیر شدند، گفت: ما علاوه بر جنوب، در کردستان نیز با منافقین، چریک‌های فدایی خلق و کومله نیز روبه‌رو بودیم و مسائلی داشتیم، موضوعاتی که باوجود گذشت سال‌ها از جنگ هنوز چیزی درباره آنها گفته نشده است.

جعفری با تشریح اقدامات سازمان مجاهدین خلق در کشور و سپس در عراق اظهار داشت: صدام به این گروه اهمیت بسیاری می‌داد چراکه آنها با حضور در جبهه‌های ایران، اطلاعات مهمی را از محورهای عملیاتی ما به عراق می‌دادند افرادی مانند عباس داوری با اسم مستعار رحمان که با در اختیار قرار دادن اطلاعات عملیات کربلای 4 توانست 75 میلیون دلار برای منافقین از دولت عراق دریافت کند.

وی با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس منافقین 100 عملیات علیه جمهوری اسلامی انجام دادند،تصریح کرد: وقتی قرار شد منافقین به‌عنوان بخشی از ارتش عراق به جنگ با ایران بیایند و جایی را بگیرند، اعلام کردند ما تجهیزات لازم را نداریم به همین دلیل صدام برای آن‌ها تجهیزاتی را از برزیل خریداری کرد، تجهیزاتی که نمونه آن را در عملیات مرصاد دیدیم.

این فرمانده ارشد دوران دفاع مقدس بیان کرد: ادوات نظامی منافقین بخشی از برزیل برای آنها خریداری‌شده بود، بخشی ادوات خود ارتش عراق بود و بخشی نیز تانک‌هایی بود که از ما غنیمت گرفته بودند هرچند کار کردن با تانک‌های عراقی به‌شدت سخت بود اما ما می‌دیدیم که زنان منافق چگونه به‌راحتی با این تانک‌ها کار می‌کردند.

وی بابیان اینکه منافقین در عملیات چلچراغ نیز توانستند مهران را به تصرف خود دربیاورند، اما ما عملیات کرده و این مناطق را از دست آنها پس گرفتیم ابراز کرد: در عملیات مرصاد نیز آنها در شرایطی که دولت عراق و جمهوری اسلامی قطعنامه را پذیرفته بودند وارد کشورمان شدند یعنی باوجودی که انتظار می‌رفت پس از پذیرش قطعنامه هیچ اتفاق دیگری نیفتد، ارتش عراق از غرب وارد کشور ما شده و مسیر را برای منافقین بازکرده بود تا آنها بتوانند به‌راحتی خود را به تهران رسیده و اعلام حکومت کنند.

جعفری با تشریح شرایط کشور پس از پذیرش قطعنامه عنوان کرد: منافقین چون می‌دانستند با ورود ارتش عراق در جنوب، نیروهای ما به آن منطقه منتقل‌ شده‌اند توانستند به‌راحتی تا منطقه پاتاق پیش‌آمده و البته جنایاتی را مرتکب شوند چرا گمان می‌کردند با وردشان به این منطقه مردم با آنها همراهی کنند، موضوعی که اتفاق نیفتاد.

نخستین فرمانده زرهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه تفکری که منافقان از رزمندگان ما داشتند، تفکری بود که عراق از سال 59 از ما داشت، اظهار داشت: درست در زمان حمله منافقین دو گردان از تیپ 32 انصارالحسین (ع) در پادگان شهید شهبازی و منطقه مستقر بودند، به همین دلیل توانستند منافقین را غافلگیر کرده و با ایستادگی در برابر آنها، مانع از پیشروی‌شان به سمت تهران شوند.

این فرمانده ارشد دوران دفاع مقدس با گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهرام مبارکی و هادی فصلی از فرماندهان شهید همدان در این عملیات، ابراز کرد: وقتی منافقین وارد منطقه پاتاق شدند، رزمندگان نمی‌دانستند که این افراد نیروی خودی هستند یا دشمن، اما شهید هادی فضلی به دلیل اینکه در حوزه اطلاعات عملیات فعال بود توانست متوجه حضور منافقین شده و موضوع را به رزمندگان اطلاع دهد تا مانع از پیشروی آنها شوند.

وی با اشاره به اینکه لشکر انصارالحسین(ع) استان همدان در عملیات مرصاد 160 شهید را تقدیم اسلام کرد که بیانگر درگیری سخت آنها در منطقه با منافقین است، اظهار داشت:طبق اعلام سازمان مجاهدین خلق 5 هزار نفر از نیروهای این سازمان در عملیات مرصاد شرکت کرده و 1304 نفر تلفات دادند هرچند طبق بررسی‌های ما آمار نیروهای آنها بیش از این است.

جعفری با تشریح نقش ویژه رزمندگان استان همدان در رویارویی با منافقان ابراز کرد: شاید دیگر گروه‌ها و رزمندگان نیز در این عملیات حاضرشده و جنگیدند اما آنچه حائز اهمیت است این است که لشکر همدان ازنظر سازمانی، نخستین یگان نظامی بود که با منافقین برخورد کرده و با آنها جنگید.

وی با اشاره به نحوه عضوگیری سازمان مجاهدین خلق و شیوه‌های مدیریت این نیروها ابراز کرد: با شروع عملیات مرصاد تعدادی از منافقین که در زندان‌های ما زندانی بودند، با هماهنگی‌های انجام‌شده، درصدد بودن به ارتش منافقین بپیوندند که درنهایت ناکام ماندند.

جعفری بیان کرد: منافقین از طریق شبکه تلویزیونی که در عراق داشتند و یا یک شبکه رادیویی، نیروهای خود را فراخوانده و حتی با کد به آنها برنامه می‌دادند و از همین طریق نیز توانسته بودند بسیاری از نیروهای خود در کشور را سازمان‌دهی کنند.

وی بابیان اینکه منافقین یک اسلام التقاطی برای خودشان درست کرده بودند، اسلامی که هدف وسیله را برایشان توجیه می‌کرد،گفت: تئوریسین اصلی این سازمان شخص مسعود رجوی بود فردی که طبق اطلاعات ما به دلیل زیاده‌روی در مسائل جنسی مرده است.

این فرمانده ارشد دوران دفاع مقدس با اعلام اینکه سازمان مجاهدین خلق از اعلام این خبر واهمه داشت چراکه می‌ترسید سازمان از هم بپاشد، تصریح کرد: هیچ سازمانی تروریستی همانند منافقین در کشور ما، جنایت نکرده است.

وی درباره وظیفه اصلی مسئولان در شرایط کنونی کشور نیز افزود: فضایی که امام(ره) بعد از انقلاب اسلامی در کشور ایجاد کردند، فضای قناعت بود، یعنی مسئولان باید بیشتر از مردم کار می‌کردند و کمتر از همه نیز توقع می‌داشتند.

جعفری تأکید کرد: هرسازمان، هرشخص و هرمسئولی که وارد عرصه رفاه شود فاتحه‌اش خوانده است چراکه دیگر درد جامعه را نمی‌فهمد یعنی فردی که طعم فقر را نچشیده باشد نمی‌تواند برای فقرا نیز کار کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟