مواد لازم:
یک چهارم پیمانه آب گرم
یک قاشق چایخوری مخمر خشک فعال
یک پیمانه آب سرد
یک قاشق چایخوری نمک
سه پیمانه آرد نان
یک چهارم پیمانه گوجه فرنگی کنسروی له شده بدون نمک
یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک چهارم قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
سه برگ ریحان
روشهای بسیاری برای پخت پیتزا وجود دارد که به اندازه تاپینگ میتواند روی طعم نهایی پیتزا تاثیر گذار باشد. در این ویدیو برای پخت پیتزا از روش تنوری سنگی به سبک بروکلین استفاده شده است که توسط تعدادی از پیتزا فروشیهای محله بروکلین معروف شده است. میتوانید این نوع پخت را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی بیاموزید.