ته چین؛

دستور پخت پیتزای پستو مخصوص

کد خبر: ۹۱۴۹۶۵
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 01 August 2019
تعداد بازدید : 1409
کد خبر: ۹۱۴۹۶۵
|
۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 01 August 2019
|
11118 بازدید

مواد لازم:
خمیر پیتزای 30 سانتی متری
نصف پیمانه پستو
نصف پیمانه پنیر موزارلا
6 – 7 عدد گوجه ورقه شده

بازدید 11118
در این پیتزای منحصر به فرد به جای استفاده از سس گوجه رایجی که در پیتزاها استفاده می‌شود، از سس پستو استفاده شده است. این پیتزا تنها چند مواد تشکیل دهنده دارد و درست کردن آن بسیار ساده و راحت است و طعمی عالی دارد. طرز تهیه این پیتزا را در این ویدیو فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط