ته چین؛

روش پخت بره رست شده در دل طبیعت

کد خبر: ۹۱۵۱۳۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 03 August 2019
تعداد بازدید : 5637
کد خبر: ۹۱۵۱۳۸
|
۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 03 August 2019
|
13895 بازدید
بازدید 13895
آشپزی در دل طبیعت می‌تواند تجربه‌ای دلنشین و مفرح باشد مخصوصا اگر از مواد کاملا طبیعی و ارگانیک برای آن استفاده شود. در این ویدیو یک آشپز به دل طبیعت رفته است تا تنها با استفاده از ابزارهای بدوی و مواد طبیعی یک سردنده بره را رست کند. این ویدیو شما را با تجربه آشپزی در طبیعت در کنار یک رودخانه آشنا خواهد کرد.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟