ته چین؛

روش پخت بره رست شده در دل طبیعت

کد خبر: ۹۱۵۱۳۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 03 August 2019
تعداد بازدید : 5638
کد خبر: ۹۱۵۱۳۸
|
۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 03 August 2019
|
14049 بازدید
بازدید 14049
آشپزی در دل طبیعت می‌تواند تجربه‌ای دلنشین و مفرح باشد مخصوصا اگر از مواد کاملا طبیعی و ارگانیک برای آن استفاده شود. در این ویدیو یک آشپز به دل طبیعت رفته است تا تنها با استفاده از ابزارهای بدوی و مواد طبیعی یک سردنده بره را رست کند. این ویدیو شما را با تجربه آشپزی در طبیعت در کنار یک رودخانه آشنا خواهد کرد.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟