ته چین؛

روش پخت بره رست شده در دل طبیعت

کد خبر: ۹۱۵۱۳۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 03 August 2019
تعداد بازدید : 5637
کد خبر: ۹۱۵۱۳۸
|
۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰ 03 August 2019
|
13887 بازدید
بازدید 13887
آشپزی در دل طبیعت می‌تواند تجربه‌ای دلنشین و مفرح باشد مخصوصا اگر از مواد کاملا طبیعی و ارگانیک برای آن استفاده شود. در این ویدیو یک آشپز به دل طبیعت رفته است تا تنها با استفاده از ابزارهای بدوی و مواد طبیعی یک سردنده بره را رست کند. این ویدیو شما را با تجربه آشپزی در طبیعت در کنار یک رودخانه آشنا خواهد کرد.
اشتراک گذاری