ته چین؛

طرز تهیه مرنگ فندوقی

کد خبر: ۹۱۵۱۵۰
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 03 August 2019
تعداد بازدید : 276
کد خبر: ۹۱۵۱۵۰
|
۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 03 August 2019
|
4414 بازدید

مواد لازم:
چهار عدد تخم مرغ
225 گرم شکر قنادی
25 گرم فندوق آسیاب شده
25 گرم فندوق خرد شده
300 گرم شکلات تلخ
400 گرم خامه پرچرب

بازدید 4414
مرنگ محصولی است که از به هم زدن سفیده تخم‌مرغ و شکر درست می‌شود و برای تهیه شیرینی و کیک، یا تزئین آن‌ها کاربرد دارد. در این ویدیو چند لایه مرنگ با فیلینگ شکلات تلخ درست شده و به به صورت چند طبقه روی هم چیده می‌شود. می‌توانید روش طرز تهیه این دسر خوشمزه را در ویدیو تابناک ببینید.
اشتراک گذاری